Odeo Distress Flare 100 metrin testi

ODEO Distress Flare ( eVDSD ) on toisen sukukupolven innovatiivinen ja käsikäyttöinen LED hätäsoihtu. Soihtu on luokiteltu luokkaan IP68, eli sen tulee pysyä vesitiiviinä ja toimintakuntoisena oltuaan yli metrin syvyydessä yli 30 minuuttia. No upotimme sen 94 metrin syvyyteen tunniksi, kuinka kävi? Katso video tästä.

Simrad® & B&G® Ultimate järjestelmäkampanja 2024

Kuluttajat, jotka ostavat ajalla 1.4.–31.5.2024 jonkin valituista Simrad- tai B&G-karttaplottereista (listattu alla olevassa taulukossa) sekä sopivan lisävarusteen tai C-MAP-kartan, voivat saada jopa 500 € hyvityksen ostoksesta. Hyvitys vaihtelee karttaplotterin näytön koon mukaan, ja jos kuluttajat ostavat useita karttaplottereja ja lisävarusteita/karttoja järjestelmään, he voivat vaatia hyvitystä jokaisesta ostamastaan näytöstä (kunhan vastaava lisävaruste/kartta on hankittu). Täyttääkseen kampanjan…

Biosidivapaa eliönestomaali on tämän kauden veneilijän ekoteko

Biosidivapaiden tuotteiden kysyntä, kuten Hempelin Silic One & Hempaspeed TF, on jatkanut rajua kasvua ja aiheuttaa varmasti paljon kysymyksiä ja pohdintoja. Hempelin Silic One on ollut markkinoilla jo 10 vuotta, tuotteen toimivuudesta on todistettua dataa ja käyttäjäkokemusta. Silic One on ollut vuosien ajan useiden Itämeren-murtovesialueen vesistöissä tehtyjen venemaalitestien testivoittaja, viimeisin testivoitto tuli vuoden 2023 Vene-lehden testissä….

Tervetuloa Ystiksille Marnelaan!

Marnelan perinteiset ystikset la-su 2-3.12.2023, klo 10-15. Loistava tilaisuus tehdä esimerkiksi hankintoja pukinkonttiin! Paljon huikeita tarjouksia mm. merkeiltä Rooster, Marinepool, Gleistein, Raymarine, Fusion, Cobra, Mantagua, JohnsonPump, Dometic…Varaston löytötorilla paljon vaatteiden ja kenkien mallikappaleita – 50-70% ovh:sta sekä muita valikoimista poistuvia tuotteita.Glögipannu kuumana koko päivän. Nähdään Sarvastossa, ota ystävät mukaan!