Simrad® & B&G® Ultimate järjestelmäkampanja 2024

Kuluttajat, jotka ostavat ajalla 1.4.–31.5.2024 jonkin valituista Simrad- tai B&G-karttaplottereista (listattu alla olevassa taulukossa) sekä sopivan lisävarusteen tai C-MAP-kartan, voivat saada jopa 500 € hyvityksen ostoksesta. Hyvitys vaihtelee karttaplotterin näytön koon mukaan, ja jos kuluttajat ostavat useita karttaplottereja ja lisävarusteita/karttoja järjestelmään, he voivat vaatia hyvitystä jokaisesta ostamastaan näytöstä (kunhan vastaava lisävaruste/kartta on hankittu).

Täyttääkseen kampanjan vaatimukset yllä mainittujen tuotteiden mukana on ostettava vähintään yksi kelpoisuusehdot täyttävä kartta (tai lisävaruste) karttaplotterin kanssa. Täydellinen luettelo tähän kampanjaan sisältyvistä lisävarusteista ja C-MAP-kartoista löytyy alta. Huomaa myös, että Zeus® 3S-ja NSSevo3S-pakettiemme, jotka sisältävät jo HALO 20+ -tutkan, tarvitsevat lisävarusteen tai C-MAP-kartan, jotta ne voivat saada tässä kampanjassa tarjotun hyvityksen.

Hyvityksen hakeminen

Kun olet ostanut tuotteens kirjaudu Simrad tai B&G kampanjaportaaliiin ja tee hyvityshakemus. Kun hyvityshakemus on jätetty ja hyväksytty, Navico Group maksaa hyvityssumman kuluttajan pankkitilille.

C-Map kartat

Lisävarusteet